A Beautiful Story

A Beautiful Story

Duurzame Merken- A Beautiful Story

A Beautiful Story Logo

A Beautiful Story ontwerpt mooie handgemaakte sieraden met een bijzonder verhaal. Het verhaal van zowel de makers als ook jouw verhaal, want elke sieraad bevat een edelsteen met een betekenis die het beste bij jou past.

Creëren van kansen

Het merk is opgericht in 2006 door de Nederlandse Cathelijne Lania. Cathelijne was eerst werkzaam als marketeer voor Douwe Egberts, maar ze wilde meer voor de wereld doen dan alleen maar koffie verkopen. Samen met een zilverfabriek in Nepal bedacht ze bijzondere producten, waarmee de zilverfabriek nieuwe markten kon betreden. Op deze manier waren ook de zilversmeden in het atelier in Nepal continu van werk voorzien.

Sieraden met een verhaal

De handgemaakte sieraden van A Beautiful Story hebben een gouden of zilveren basis en worden gecombineerd met een bepaald soort edelsteen. Elke edelsteen heeft een betekenis, zoals kracht, zelfvertrouwen, liefde, succes, balans of bescherming. Op basis van jouw verhaal en kwaliteiten, kan je dus een sieraad kiezen, dat helemaal bij jou past.

Fair trade makers

A Beautiful Story zorgt niet alleen voor nieuwe economische kansen voor de zilverfabriek, ze werken ook samen met andere ondernemingen, zoals Beads for Life en Artisans Workshop. Bij Beads for Life worden onder andere de prachtige kralencollecties gemaakt door vrouwen met een economische achterstand of uit een lagere kaste met als doel om economisch zelfstandig te worden. Artisans Workshop creëert voornamelijk sieraden van zilver en andere metaalsoorten. Door deze werkwijze heeft A Beautiful Story een officiële certificering kunnen aanvragen bij de World Fair Trade Organization.

A Beautiful Story collage


show blocks helper
  

Categorie

Prijs

Kleur

 • Wit (3)

 • Zwart (7)

 • Grijs (3)

 • Rood (1)

 • Geel (1)

 • Blauw (2)

 • Roze (1)

 • Groen (2)

 • Multi (2)

 • Goud (5)

 • zilver (5)

Product Maat

Product Maat Jeans

Product Materiaal +

  Duurzaamheid +

  • Eerlijke handel (12)

  • Milieu vriendelijk materiaal (12)

  • Steunt goed doel (12)

  Alle 12 resultaten

  nirmala blue agate- ABSNirmala- Blauwe agaat- model

  A Beautiful Story
  NIRMALA Blue Agate- Armband

  34,95

  Nirmala Blue Agate van A Beautiful story is een mooie armband in blauw/grijs. De Nirmala is een streng van 7 armbandjes, bijeen gehouden door een verzilverde ring met een Blauwe Agaat edelsteen eraan. De kralen zijn van glas en verzilverd. De armband is eerlijk gemaakt door vrouwen in Nepal zodat ze een eerlijk loon verdienen.

  Brands
  A Beautiful Story
  ABS-Fair trade sieraad- armbanden set- A Beautiful Story-Tropical Moonstone armbandenset met maansteen eldelstenen in aqua blauw grijs en creme wit kralen-losABS-Fair trade sieraad- armbanden set- A Beautiful Story-Tropical Labradorite armbandenset met labradoriet stenen in mint groen grijs en wit kralen-model

  A Beautiful Story
  TROPICAL Moonstone Armbanden set

  39,95

  Tropical Moonstone is een mooie armbanden-set van A Beautiful Story met een verhaal. Fair Trade gemaakt in Nepal. De set heeft 20 strengen, gedeeltelijk aan elkaar en een schuifslot van katoendraad. Maansteen symboliseert vrouwelijk wijsheid, bescherming en balans. Draag deze edelsteen en voel je veilig en beschermd bij elk nieuw avontuur.

  Brands
  A Beautiful Story
  Fair Trade sieraad- Armband- A Beautiful Story- ABS- Nirmala smokey quarts silver bracelet- bl22079-lvABS-stone_smokey_1

  A Beautiful Story
  NIRMALA Smokey Quartz – Armband

  34,95

  Nirmala Smokey Quartz van A Beautiful story is een mooie armband in groen en wit. De Nirmala is een streng van 7 armbandjes, bijeen gehouden door een verzilverde ring met een Rookkwarts edelsteen eraan. De kralen zijn van glas en verzilverd. De armband is eerlijk gemaakt door vrouwen in Nepal zodat ze een eerlijk loon verdienen.

  Brands
  A Beautiful Story
  ABS-Fair trade sieraad- armbanden set- A Beautiful Story-Tropical Black Onyx armbandenset met zwarte onyx eldelstenen in zwart grijs en creme wit kralen-losABS-Fair trade sieraad- armbanden set- A Beautiful Story-Tropical Black Onyx armbandenset met zwarte onyx eldelstenen in zwart grijs en creme wit kralen-detail

  A Beautiful Story
  TROPICAL Black Onyx Armbanden set

  39,95

  Tropical Black Onyx is een mooie armbanden-set van A Beautiful Story met een verhaal. Fair Trade gemaakt in Nepal. De set heeft 20 strengen, gedeeltelijk aan elkaar en een schuifslot van katoendraad. Zwarte Onyx edelsteen symboliseert concentratie en vastberadenheid.

  Brands
  A Beautiful Story
  Fair trade sieraad- armband- A Beautiful Story-Superwrap Black Onyx gold braceletABS-stone_blackonyx

  A Beautiful Story
  SUPERWRAP Black Onyx- Armband

  59,95

  Superwrap Black Onyx is een armband van A Beautiful Story die je vijf keer om kan wikkelen. Het bestaat uit verschillende patronen en is gemaakt met glaskralen, gefacetteerde goudkleurige messing kralen, Zwarte Onyx stukjes edelsteen en een grote Zwarte Onyx-edelsteen.

  Brands
  A Beautiful Story
  Fair trade sieraad- armband- A Beautiful Story-Blossom Black Onyx-s braceletABS- Black Onyx_Goud-Model

  A Beautiful Story
  BLOSSOM BLACK ONYX Armband

  19,95

  Blossom Black Onyx van A Beautiful story is een super mooi sieraad. Deze Blossom serie is een set van 5 armbandjes, met 1 eenvoudige sluiting. Door het stevige schuifsysteem van de sluiting, sluit de armband mooi aan om iedere maat pols. En de kleur stelling is mooi geschakeerd en past bij diverse outfits.

  Brands
  A Beautiful Story