Alolola

Duurzame Merken- Alolola

Logo alolola

 

Dit Spaanse merk richt zich vooral “ Ecoluxury”. Elegante, chique mode waarbij duurzaamheid het uitgangspunt is. Alles wordt lokaal, op een eerlijke manier in Spanje geproduceerd.

Alolola-Brand Image

Geloof in verandering

Bij Alolola hebben ze respect voor mens en planeet en zijn ervan overtuigd dat de oplossing voor de huidige milieuproblemen vanuit de mensen zelf moet komen. Dat alle individuele acties bij elkaar opgeteld, uiteindelijk grotere bedrijven zal overtuigen om meer transparantie en verantwoordelijkheid te tonen.

Alolola wil een bijdrage leveren aan deze verandering, door een duurzaam alternatief te bieden aan modebewuste vrouwen die boven alles een mooi ontwerp en goede kwaliteit dragen. Het merk kiest daarbij niet alleen voor duurzame materialen, maar ook voor lokale Spaanse productie, waar ook weer sociaal verantwoord en CO2 besparend is.

Duurzame materialen

Alolola gebruikt Lyocell, linnen en gerecycled polyester als duurzame materiaal voor de collectie. Lyocell wordt milieuvriendelijk gemaakt van hout pulp, dat wordt gewonnen uit zaagafval van hout afkomstig uit duurzame bossen. De productie van dit materiaal kost veel minder water en energie dan biologisch katoen. Tevens is Lyocell zacht als zijde en geschikt voor de gevoelige huid. Een top combinatie met prachtige kleding die je zo naar een feestje of je werk aan kunt dus.

alolola collage

Certificaten van & aangesloten bij de volgende organisaties:

Shop nu kleding van Alolola bij FAIR e-GOOD: 


show blocks helper
  

Categorie +

Prijs

Kleur

  • Wit (1)

Product Maat

Product Maat Jeans

Product Materiaal +

Duurzaamheid +

  • Milieu vriendelijk materiaal (1)

  • Productie in of bij Europa (1)

Toont 1 resultaat

%
Duurzame kleding- chic white jacket- Alolola-biologisch katoen- linnen-mvDuurzame kleding- chic wit jasje- Alolola-biologisch katoen- linnen-mvd

Alolola
CHIC WHITE JACKET

149,95 79,95

Chic white jacket: en nog duurzaam ook; dat vind je niet zo snel. En deze is echt prachtig! Gemaakt van duurzaam GOTS Biologisch Katoen in Spanje. De bouclé stof, vierkante maatvoering en de contrastrijke afwerking met een kleine franje, geven het jasje een vleugje Chanel. Mooi gevoerd en afgewerkt met 4 kleine zakjes op het voorpand met franje, maken dit jasje zowel chique als comfortabel. Zeer geschikt voor de nette kantoorbaan of een leuk feestje dus.

Brands
Alolola