Résiste et Rêve

Duurzame Merken – Résiste et Rêve

Résiste Et Rêve bewijst dat stoere kleding ook duurzaam kan zijn. De dier-en milieuvriendelijke leren jasjes en vegan leren broeken, maar ook de truien van gerecycled jeans zijn een musthave voor in je kledingkast.

chroom vrij leren jasje Resiste et Reve

Certificaten

 

Jarenlang plezier

De kleding van het Résiste Et Rêve is stoer maar verfijnd, minimalistisch en met oog voor detail en het vrouwelijke lichaam. Het streven van het duurzame modemerk is om elke vrouw krachtig en kwetsbaar te laten voelen; een combinatie wat hele mooi kledingstukken oplevert. Daarbij is elk kledingstuk tijdloos, waardoor je alle items eindeloos kan combineren en niet elk seizoen een gehele nieuwe garderobe hoeft aan te schaffen.

 

Nonchalant chic

Résiste Et Rêve, voorheen IGNORE, is opgericht door de Nederlandse Bekka Oomens met Portugese roots. Bekka is al een lange tijd werkzaam in de modebranche en weet wat voor praktijken er plaatsvinden in de reguliere modebranche. Daarom besloot ze om in 2016 een duurzaam modemerk op te richten. Bekka Oomens omschrijft de stijl van Résiste et Rêve als ‘nonchalant rock ’n roll chic’, oftewel de Parijse je-ne-sais-quoi houding.

Resiste et Reve

Vakmanschap uit Portugal

Alle kleding wordt geproduceerd in kleine ambachtelijke ateliers in Portugal. Sommige ateliers bestaan al enkele generaties uit talentvolle vaklieden waar kwaliteit, vakmanschap en passie samenkomen. De arbeidsomstandigheden zijn daar namelijk veel beter en het toezicht op de fabrieken is eenvoudig te waarborgen. De leren items worden chroomvrij gelooid en per stuk met de hand gemaakt. Résiste Et Rêve beschikt over de certificaten GOTS en OEKO, en wordt er gestreefd naar innovatieve stofontwikkeling. Zo worden de gebreide items gemaakt van gerecyclede oude spijkerbroeken en zij de eco-leather items gemaakt van gerecycled polyester en PET-flessen.

Shop kleding van Résiste et Rêve bij FAIR e-GOOD:


show blocks helper
  

Categorie +

Prijs

Kleur

  • Wit (1)

Product Maat

Product Maat Jeans

Product Materiaal +

Duurzaamheid +

  • Diervriendelijk Vegan (1)

  • Eerlijke handel (1)

  • Milieu vriendelijk materiaal (1)

  • Productie in of bij Europa (1)

Toont 1 resultaat

%
Resiste-et-reve-kaya-body-voorkant-wit-N_Resiste-et-reve-kaya-body-model-2-N_

Résiste et Rêve
KAYA White Body

89,95 49,95

De KAYA White Body shaped je lichaam in een optimale vorm. Het kleine opstaande halsje achter geeft het een chique teintje. Terwijl de v-hals je vrouwelijke vormen accentueert. De stof is stevig en door het broekje van de body, wordt de stof bij de buik en rug mooi glad gestreken. Aan de bovenkant loopt de stof binnen door, zodat ook je bh niet tekent. Een prachtig basis item dus voor je capsule wardrobe. De witte body is meer off-white/creme dan spierwit.

Brands
Résiste et Rêve