Sieraden4Life

Sieraden4Life

Merken – Brand Stories

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Logo Sieraden4Life- S4L

 

 

Bij Sieraden4Life worden alle sieraden gemaakt door moeders in Kenia. Ze ontvangen hiermee een fair salaris waardoor ze hun gezinnen kunnen onderhouden en een toekomst kunnen bieden. Dit is de manier om uit de armoedespiraal te komen. Veel vrouwen in het programma van Sieraden4Life zijn alleenstaande HIV-positieve moeders. 

Fair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set- Ibiza Soft dream pink- roze- los

Fair Trade Sieraden

De sieraden worden gemaakt volgens de fairtrade criteria. De maaksters van de sieraden in Kenia krijgen een eerlijk loon. Op deze manier kunnen ze investeren in een duurzame toekomst voor henzelf en hun kinderen. Sieraden4Life maakt zich sterk voor deze vrouwen en vindt een sociaal beleid belangrijk. Daarom wordt ook geinvesteerd in de opleidingen van de kinderen van deze vrouwen. En krijgen zij ook zelf een aantal keren per jaar training. Naast een fair salaris voor de vrouwen, is het belangrijk dat er ook een goede relatie is met toeleveranciers van materialen en dat  eerlijke en duurzame handel wordt bevorderd. En dat de verschillende partijen zo kunnen deelnemen aan de wereldhandel. Sieraden4Life werkt volgens de 10 Fairtrade criteria die zijn opgesteld door de WFTO.

.

Structurele hulp

‘Als het goed met je gaat, kun je en moet je ook iets voor een ander doen’. Met dat idee is John Schut groot gebracht. Speciaal voor mensen van wie de wieg toevallig niet in een Westers en ontwikkeld land stond. Maar zomaar geld geven, lost niets structureel op en zorgt voor afhankelijkheid. Daarom begon John vijftien jaar geleden samen met zijn partner Linda een ondernemende manier van ontwikkelingshulp. Helaas is John op 25 november 2015 overleden. Maar zijn missie gaat door.

Fair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set- Ibiza green hapiness-groen- hout
S4L-Collage

Ambassadrice Birgit Schuurman

Birgit Schuurman is zangeres, actrice, presentatrice, model, moeder én het gezicht van Sieraden4Life. Ze laat zien hoe je met de sieraden van Sieraden 4 Life jezelf en de wereld een stukje mooier kunt maken: ‘Sieraden maken je outfit af, het is de kers op de taart. Door bij Sieraden 4 Life te kopen maak je niet alleen jezelf maar ook de wereld een stuk mooier’.

Shop Sieraden 4 Life bij FAIR e-GOOD:


show blocks helper

Categorie

Prijs

Kleur

 • Wit (2)

 • Zwart (1)

 • Rood (3)

 • Blauw (1)

 • Bruin (1)

 • Navy (1)

 • Multi (2)

 • Oranje (1)

 • Goud (3)

Product Maat

Product Maat Jeans

Product Materiaal +

  Duurzaamheid +

  • Eerlijke handel (5)

  • Recycled Materiaal (1)

  • Steunt goed doel (5)

  Alle 5 resultaten

  Nature jiwe red wood armbanden set- rood- Sieraden4Life- S4L- Masai armbanden- fair trade gemaakt- op hout

  Sieraden4Life
  NATURE JIWE RED WOOD Armbanden set

  12,95

  Deze prachtige armbandenset bestaat uit vier losse armbanden gemaakt van verschillende natuurlijke materialen zoals hout, glaskralen, masaikralen en rode chipstones met mooie koperen kralen als details. De armbanden van deze set Nature Jiwe Red Wood armbanden set zijn ook los van elkaar te dragen. Jiwe = Swahili voor steen

  Met de aankoop van deze armbandjes steun je moeders en hun kinderen in de grootste sloppenwijk van Kenia: Kibera. Dankzij het maken van sieraden verdienen de moeders een eerlijk salaris en kunnen zij de school van hun kinderen betalen.

  Brands:
  Sieraden4Life
  Boho chic Kioo Red armbanden set- rode armbanden set- Sieraden4Life- S4L- Masai armbanden- fair trade gemaakt-losBoho chic Kioo Red armbanden set- rode armbanden set- Sieraden4Life- S4L- Masai armbanden- fair trade gemaakt-hout

  Sieraden4Life
  BOHO CHIC KIOO RED Armbanden set

  16,95

  Deze mooie Boho Chic Kioo Red Armbanden set in vurige rode kleurtonen geven elke outfit een prachtige boho chic uitstraling. Een uniek sieraad handgemaakt in Kenia. De grote glaskralen worden gemaakt in West-Afrika van verpulverd gerecyled glas in combinatie met poeder. Door de poeder krijgen deze glaskralen een matte/ frosted look. Elke glaskraal is uniek en geen een is exact het zelfde. Dat maakt deze armbanden ook zo mooi. Kioo = Swahili voor glas. De armbanden zijn ook los van elkaar te dragen of te combineren met andere armbanden. Handgemaakt in Kenia.

  Brands:
  Sieraden4Life
  Fair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set-Hapiness Indian Love- losFair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set-Hapiness Indian Love- hout

  Sieraden4Life INDIAN LOVE Armbanden set

  18,95

  Indian Love is een armbandenset van 5 armbanden van masai kralen, een goud kleurige bedel en een kwastje. Door de vrolijke kleuren van koraalrood, turquoise, oranje, bruin en goud waan je je met deze armband direct in India. Super mooi als je er iets in een van deze kleuren bij draagt, maar ook bij een naturelle look staat dit ontzettend mooi. De armbanden zijn ook los van elkaar te dragen of te combineren met andere armbanden. Handgemaakt in Kenia.

  Brands:
  Sieraden4Life
  Fair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set-marine- losFair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set-marine-verpakking

  Sieraden4Life MARINE Armbanden set

  18,95

  Marine is een armbandenset van 5 armbanden van masai kralen, rode natuursteen, een blauwe kwast en een goud-kleurige bedel in de vorm van een veertje. Met deze armband maak je je marine-look compleet, maar is ook leuk voor Koningsdag De armbanden zijn ook los van elkaar te dragen of te combineren met andere armbanden. Handgemaakt in Kenia.

  Brands:
  Sieraden4Life
  Fair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set- Classy B&W- losFair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set- Classy B&W- detail

  Sieraden4Life
  CLASSY B&W Armbanden set

  12,95

  Classy B&W is een armbandenset van 5 masai armbanden in de kleuren zwart, wit en goud. De set is gemakkelijk overal bij te combineren. De armbanden zijn ook los van elkaar te dragen of te combineren met andere armbanden. Handgemaakt in Kenia.

  Brands:
  Sieraden4Life