Sieraden4Life

Sieraden4Life

Merken – Brand Stories

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Logo Sieraden4Life- S4L

 

 

Bij Sieraden4Life worden alle sieraden gemaakt door moeders in Kenia. Ze ontvangen hiermee een fair salaris waardoor ze hun gezinnen kunnen onderhouden en een toekomst kunnen bieden. Dit is de manier om uit de armoedespiraal te komen. Veel vrouwen in het programma van Sieraden4Life zijn alleenstaande HIV-positieve moeders. 

Fair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set- Ibiza Soft dream pink- roze- los

Fair Trade Sieraden

De sieraden worden gemaakt volgens de fairtrade criteria. De maaksters van de sieraden in Kenia krijgen een eerlijk loon. Op deze manier kunnen ze investeren in een duurzame toekomst voor henzelf en hun kinderen. Sieraden4Life maakt zich sterk voor deze vrouwen en vindt een sociaal beleid belangrijk. Daarom wordt ook geinvesteerd in de opleidingen van de kinderen van deze vrouwen. En krijgen zij ook zelf een aantal keren per jaar training. Naast een fair salaris voor de vrouwen, is het belangrijk dat er ook een goede relatie is met toeleveranciers van materialen en dat  eerlijke en duurzame handel wordt bevorderd. En dat de verschillende partijen zo kunnen deelnemen aan de wereldhandel. Sieraden4Life werkt volgens de 10 Fairtrade criteria die zijn opgesteld door de WFTO.

.

Structurele hulp

‘Als het goed met je gaat, kun je en moet je ook iets voor een ander doen’. Met dat idee is John Schut groot gebracht. Speciaal voor mensen van wie de wieg toevallig niet in een Westers en ontwikkeld land stond. Maar zomaar geld geven, lost niets structureel op en zorgt voor afhankelijkheid. Daarom begon John vijftien jaar geleden samen met zijn partner Linda een ondernemende manier van ontwikkelingshulp. Helaas is John op 25 november 2015 overleden. Maar zijn missie gaat door.

Fair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- Ibiza green hapiness armbanden set -groen- hout
S4L-Collage

Ambassadrice Birgit Schuurman

Birgit Schuurman is zangeres, actrice, presentatrice, model, moeder én het gezicht van Sieraden4Life. Ze laat zien hoe je met de sieraden van Sieraden 4 Life jezelf en de wereld een stukje mooier kunt maken: ‘Sieraden maken je outfit af, het is de kers op de taart. Door bij Sieraden 4 Life te kopen maak je niet alleen jezelf maar ook de wereld een stuk mooier’.

Shop Sieraden 4 Life bij FAIR e-GOOD:


show blocks helper
  

Categorie

Prijs

Kleur

 • Wit (3)

 • Zwart (1)

 • Grijs (1)

 • Rood (1)

 • Geel (1)

 • Blauw (1)

 • Roze (2)

 • Groen (3)

 • Bruin (3)

 • Navy (1)

 • Beige (2)

 • Multi (1)

 • Goud (5)

Product Maat

Product Maat Jeans

Product Materiaal +

  Duurzaamheid +

  • Eerlijke handel (8)

  • Recycled Materiaal (2)

  • Steunt goed doel (8)

  Alle 8 resultaten

  Fair Trade sieraden-Sieraden4Life- S4L- Boho Chic Kioo Grey Armbanden set- fair trade armband- eerlijk gemaakt- duurzaam- masai kralen- gerecyceld glas -grijs-los_Fair Trade sieraden-Sieraden4Life- S4L- Boho Chic Kioo Grey Armbanden set- fair trade armband- eerlijk gemaakt- duurzaam- masai kralen- gerecyceld glas -grijs-verpakt__

  Sieraden4Life
  BOHO CHIC KIOO Grey Armbanden set

  16,95

  Deze mooie Boho Chic Kioo Grey Armbanden set in matte grijs kleurtonen geven elke outfit een prachtige boho chic uitstraling. Een uniek sieraad handgemaakt in Kenia. De grote glaskralen worden gemaakt in West-Afrika van verpulverd gerecyled glas in combinatie met poeder. Door de poeder krijgen deze glaskralen een matte/ frosted look. Elke glaskraal is uniek en geen een is exact het zelfde. Dat maakt deze armbanden ook zo mooi. Kioo = Swahili voor glas. De armbanden zijn ook los van elkaar te dragen of te combineren met andere armbanden. Handgemaakt in Kenia.

  Brands
  Sieraden4Life
  Boho chic Kioo pink armbanden set - roze armbanden set- Sieraden4Life- S4L- Masai armbanden- fair trade gemaakt-losBoho chic Kioo pink armbanden set- roze armbanden set- Sieraden4Life- S4L- Masai armbanden- fair trade gemaakt-hout

  Sieraden4Life
  BOHO CHIC KIOO Pink Armbanden set

  16,95

  Deze mooie Boho Chic Kioo Pink Armbanden set in matte grijs kleurtonen geven elke outfit een prachtige boho chic uitstraling. Een uniek sieraad handgemaakt in Kenia. De grote glaskralen worden gemaakt in West-Afrika van verpulverd gerecyled glas in combinatie met poeder. Door de poeder krijgen deze glaskralen een matte/ frosted look. Elke glaskraal is uniek en geen een is exact het zelfde. Dat maakt deze armbanden ook zo mooi. Kioo = Swahili voor glas. De armbanden zijn ook los van elkaar te dragen of te combineren met andere armbanden. Handgemaakt in Kenia.

  Brands
  Sieraden4Life
  Fair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- S4L- Nature Softly armbanden set-los__Fair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- S4L- Nature Softly armbanden set-op hout__

  Sieraden4Life
  NATURE SOFTLY Armbanden Set

  16,95

  Deze Nature Softly armbandenset bestaat uit vier armbanden die zijn gemaakt van verschillende natuurlijke materialen, zoals hout, glaskralen, kokosnoot kraaltjes en koperkralen. De armbanden zijn elk afzonderlijk luxe afgewerkt waaronder een met een bijpassende licht roze glaskraal als hanger. De armbanden uit deze set zijn ook los van elkaar te dragen, waardoor ze goed zijn te mixen en matchen met andere armbanden..

  In de kleuren: Licht hout, soft pink, brass en copper.

  Handmade & Fairtrade uit Kenia.

  Brands
  Sieraden4Life
  Fair Trade sieraden-Sieraden4Life- S4L- lofty labradoriet Armband- fair trade armband- eerlijk gemaakt- duurzaam- koperen brass kralen met labradoriet edelsteen -groen grijs-sfeer1_Fair Trade sieraden-Sieraden4Life- S4L- lofty labradoriet Armband- fair trade armband- eerlijk gemaakt- duurzaam- koperen brass kralen met labradoriet edelsteen -groen grijs-sfeer3__

  Sieraden4Life
  LOFTY LABRADORIET Armband

  15,95

  Deze Lofty Labradoriet armband is gemaakt van prachtige labradoriet edelsteen gecombineerd met goudkleurige kralen van brass. Elke armband heeft een unieke stoer facet geslepen labradoriet edelsteen.

  Labadoriet – Creativiteit – Beschermend 

  Labradoriet werkt beschermend tegen negative energie, negatieve mensen en overprikkeling. Het vermindert angst en stress en helpt je in je kracht te staan.Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen.

  De Lofty Labradoriet armband heeft naast de bijzondere werking nog een mooi verhaal. Deze armband is met de hand gemaakt door vrouwen in Kenia die hiervoor een fair salaris ontvangen. Daarnaast worden door de verkoop van sieraden, scholen in Kenia ondersteund. Door het dragen of cadeau geven van deze fairtrade armband maak ook jij de wereld een stukje mooier!

  De armband wordt verpakt in een luxe sieradendoosje.

  Handmade & Fairtrade

  Brands
  Sieraden4Life
  Fair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set-Jiwe Jaspis Armbanden set- olijfgroen- losFair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- Jiwe Jaspis Armbanden set -S4L-Nature Jiwe Jaspis- olijfgroen- hout

  Sieraden4Life
  JIWE JASPIS Armbanden set

  18,95

  De Jiwe Jaspis armbandenset bestaat uit vier armbanden die zijn gemaakt van verschillende natuurlijke materialen, zoals hout, leer, glaskralen, groene cateye kralen, een schitterende groene Kambaba Jaspis steen en brass details. De armbanden uit deze set zijn ook los van elkaar te dragen, waardoor ze goed zijn te mixen en matchen met andere armbanden uit onze sieraden collectie.

  In de kleuren: Licht hout, groen, bruin, brass en copper.

  Handmade & Fairtrade uit Kenia.

  Groene Kambaba Jaspis
  De edelsteen die gebruikt is in deze armband is Jaspis. Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het helpt je ergens 100% voor te gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Deze steen zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling.

  Voel je zelfverzekerd, strijdlustig, daadkrachtig en vastberaden wanneer je deze armband draagt.

  Jiwe = Swahili voor steen

  Brands
  Sieraden4Life
  Fair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set- Classy B&W- losFair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set- Classy B&W- detail

  Sieraden4Life
  CLASSY B&W Armbanden set

  12,95

  Classy B&W is een armbandenset van 5 masai armbanden in de kleuren zwart, wit en goud. De set is gemakkelijk overal bij te combineren. De armbanden zijn ook los van elkaar te dragen of te combineren met andere armbanden. Handgemaakt in Kenia.

  Brands
  Sieraden4Life
  Fair Trade sieraden-Sieraden4Life- S4L- Happiness Pineapple Love Armbanden set- fair trade armband- eerlijk gemaakt- duurzaam- masai kralen- geel-bruin-aqua groen-los1_

  Sieraden4Life
  HAPPINESS PINEAPPLE Armbanden Set

  13,95

  Prachtige armbanden set van 6 bij elkaar passende armbandjes. Leuke kleuren kralen zoals bruin, koper, geel en groen/turquoise. De armbanden kun je ook los van elkaar dragen. De armbanden set is gemaakt van mooie natuurlijke materialen zoals masaikralen en steen. Handgemaakt in Kenia.

  Brands
  Sieraden4Life
  Fair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set-marine- losFair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set-marine-verpakking

  Sieraden4Life MARINE Armbanden set

  18,95

  Marine is een armbandenset van 5 armbanden van masai kralen, rode natuursteen, een blauwe kwast en een goud-kleurige bedel in de vorm van een veertje. Met deze armband maak je je marine-look compleet, maar is ook leuk voor Koningsdag De armbanden zijn ook los van elkaar te dragen of te combineren met andere armbanden. Handgemaakt in Kenia.

  Brands
  Sieraden4Life