Swedish Stockings

Duurzame Merken – Swedish Stockings

Swedish Stockings

Een panty geeft een luxe uitstraling aan je outfit, maar eigenlijk is het gewoon een milieuonvriendelijk wegwerpartikel. Gelukkig bestaan nu de duurzame panty’s van Swedish Stockings. 

Duurzame panty’s

Elk jaar worden er ongeveer 2 miljard panty’s geproduceerd. Deze panty’s bestaan voor het grootste gedeelte uit nylon, wat niet afbreekbaar is. En door het veelvuldig weggooien van de panty’s, vanwege de alom bekende ladders, zijn panty’s zeer schadelijk voor het milieu. De panty’s van Swedisch Stockings zijn daarentegen gemaakt van gerecyclede garen en gemaakt om niet direct kapot te gaan nadat je ze één keer gedragen hebt.

Zweedse logica

De vrouwen achter Swedish Stockings, Nadja Forsberg en Linn Frisinger, vonden dat het tijd was voor een milieuvriendelijk en kwalitatief beter alternatief voor de panty. Ook zij hadden net als vele andere vrouwen het probleem dat er in panty’s snel ladders komen, waardoor je de panty’s niet meer kan dragen en weg moet gooien. Daarom besloten zij om milieuvriendelijke panty’s te produceren. Een top idee waar vele vrouwen en de natuur erg blij mee zijn.

 

Milieuvriendelijke Productie

Swedish Stockings maakt in het productieproces gebruik van milieuvriendelijke kleurstoffen en zonne-energie. Daarbij wordt het water dat tijdens het productieproces wordt gebruikt, eerst gezuiverd voordat het weer terug de grond in gaat. Maar dat is niet het enige want ook de verpakking van deze eco panty’s is gemaakt van gerecycled papier. Op deze manier probeert Swedish Stockings haar steentje bij te dragen aan groene kleding en een betere wereld. Ze hebben dan ook niet voor niets in 2016, binnen de categorie “Eye Cather of the year”, de Elle Awards gewonnen.

 

Swedish Stockings Collage


show blocks helper
  

Categorie +

Prijs

Kleur

  • Beige (2)

  • Bruin (1)

  • Navy (1)

  • zilver (1)

  • Zwart (1)

Product Maat

Product Maat Jeans

Product Materiaal +

Duurzaamheid +

  • Milieu vriendelijk materiaal (5)

  • Productie in of bij Europa (5)

  • Recycled Materiaal (5)

Toont alle 5 resultaten

%
20-denier-recycled garen-Elin dark brown-Swedish Stockings-m20-denier-recycled garen-Elin-dark brown-Swedish Stockings-d

Swedish Stockings
ELIN DARK BROWN Panty 20D

18,95 14,95

ELIN Dark Brown van Swedish Stockings is een bruine eco-vriendelijke, duurzame en stijlvolle panty. Swedish Stockings maakt super mooie panty’s met respect voor het milieu. Want normale panty’s worden van nylon gemaakt, wat niet afbreekbaar is. Dit motiveerde Swedish Stockings om milieu vriendelijke panty’s te ontwerpen van gerecyclede garens.

Brands
Swedish Stockings
%
20-denier-recycled garen-Elin nude-Swedish Stockings-m20-denier-recycled garen-Elin-medium nude-Swedish Stockings-d

Swedish Stockings
ELIN NUDE Panty 20D

18,95 14,95

ELIN Nude van Swedish Stockings is een naturelle huidkleurige eco-vriendelijke, duurzame en stijlvolle panty. Swedish Stockings maakt super mooie panty’s met respect voor het milieu. Want normale panty’s worden van nylon gemaakt, wat niet afbreekbaar is. Dit motiveerde Swedish Stockings om milieu vriendelijke panty’s te ontwerpen van gerecyclede garens.

Brands
Swedish Stockings
%
20-denier-recycled garen-Elin light nude-Swedish Stockings-m20-denier-recycled garen-Elin light nude-Swedish Stockings-d

Swedish Stockings
ELIN LIGHT Panty 20D

18,95 14,95

ELIN Light van Swedish Stockings is een lichte naturelle eco-vriendelijke, duurzame en stijlvolle panty. Swedish Stockings maakt super mooie panty’s met respect voor het milieu. Want normale panty’s worden van nylon gemaakt, wat niet afbreekbaar is. Dit motiveerde Swedish Stockings om milieu vriendelijke panty’s te ontwerpen van gerecyclede garens.

Brands
Swedish Stockings
%
Duurzame zilverglans panty-zonder Nylon-50 denier-Black-Swedish Stockings-maDuurzame zilverglans panty-zonder Nylon-50 denier-Black-Swedish Stockings-d

Swedish Stockings
ZILVERGLANS Panty 50D

24,95 14,95

De Zilverglans panty van Swedisch Stockings heeft wat lurex erin verwerkt, waardoor deze panty mooi glanst. Ideaal voor feestelijke gelegenheden. De panty is stijlvol en eco-vriendelijk / duurzaam tegelijk, want Swedish Stockings maakt al haar panty’s met respect voor het milieu. Normale panty’s worden van nylon gemaakt, wat niet afbreekbaar is. Dit motiveerde Swedish Stockings om milieu vriendelijke panty’s te ontwerpen van gerecycled garens.

Brands
Swedish Stockings
%
60-denier-panty-zonder Nylon-Olivia Navy-Swedish-Stockings-x60-denier-panty-zonder Nylon-Olivia Navy-SwedishStockings-z

Swedish Stockings
OLIVIA NAVY Panty 60D

20,95 14,95

Olivia navy is een donkerblauwe panty van Swedish Stockings die eco-vriendelijk, duurzaam en stijlvol is. Swedish Stockings maakt super mooie panty’s met respect voor het milieu. Want normale panty’s worden van nylon gemaakt, wat niet afbreekbaar is. Dit motiveerde Swedish Stockings om milieu vriendelijke panty’s te ontwerpen van gerecyclede garens.

Brands
Swedish Stockings