DUURZAME ACCESSOIRES

Duurzame Accessoires

 Duurzame accessoires maken je leuke outfit compleet! Bij FAIR e-GOOD verkopen we panty’s & maillots, sjaals & mutsen, sokken en tassen. We hebben voor jou de mooiste items geselecteerd die ook draagbaar en betaalbaar zijn. Iconische tassen zoals de leren My Paper Bag van MYOMY, en heerlijke Alpaca wollen sjaal van INTI, of de sexy panty’s van Swedish Stockings; je vindt het allemaal bij FAIR e-GOOD! Lees meer...

Je kunt op de webshop zoeken op type product, merk, materiaal of kleur. Maar ook op duurzaamheidstype: wil je dat het product eerlijk gemaakt is, of van milieuvriendelijk materiaal is? Of vind je diervriendelijkheid, gerecycled materiaal, of CO2 footprint belangrijk? Ook deze criteria kan je als filter gebruiken in onze duurzame accessoires webshop.

Op de product pagina kan je meer lezen over de product details: hoe ziet het eruit, wat zijn de afmetingen, wat is het materiaal? Ook hebben we hier de informatie verzameld over het merk, waarom dit product duurzaam is, en de ondersteunende certificaten (bv GOTS, FAIR TRADE, of PETA approved). Kom je er toch nog niet uit? Dan kan je ons altijd mailen of bellen! Of je komt naar de conceptstore in Haarlem om de accessoires te bekijken. Heel veel shop plezier met alleen maar goede kleding: look, feel & do good!


show blocks helper

Categorie

Merk

Prijs

Kleur

 • Wit (12)

 • Zwart (14)

 • Grijs (15)

 • Rood (5)

 • Geel (2)

 • Blauw (8)

 • Roze (2)

 • Groen (3)

 • Bruin (5)

 • Navy (1)

 • Beige (5)

 • Multi (7)

 • Oranje (1)

 • Goud (12)

 • zilver (6)

Product Maat

Product Maat Jeans

Product Materiaal +

Duurzaamheid +

 • Eerlijke handel (48)

 • Milieu vriendelijk materiaal (33)

 • Recycled Materiaal (1)

 • Diervriendelijk Vegan (16)

 • Steunt goed doel (46)

Alle 48 resultaten

Duurzame kleding- Alpaca wol- Rosa blue alpaca col-handgebreid- jeans blauw- eerlijk gemaakt-Zazu Amsterdam-losDuurzame kleding- Alpaca wol- Rosa blue alpaca col-handgebreid- jeans blauw- eerlijk gemaakt-Zazu Amsterdam-model
NEW

ZAZU
BLUE Alpaca Col

59,95

Blue alpaca col is een duurzame ronde sjaal van het merk Zazu Amsterdam in het jeans blauw. Col-sjaal die je 1 keer om je nek heen draagt: lekker makkelijk! Gebreid in Ecuador door breisters die een eerlijk loon krijgen (5 keer meer dan normaal) en hun werk goed kunnen combineren met het opvoeden van hun (klein)- kinderen. Alpaca wol is super duurzaam omdat de dieren vrij rond lopen, mulesing-vrij zijn en de wol lang mee gaat. Alpaca kan je ook goed dragen als het iets warmer is, omdat de holle vezel goed hydrateert. Heerlijk dus als je ‘s avonds op het terras zit of in de winter voor buiten.

Brands:
Duurzame Accessoires- INTI Knitwear- Alpaca Shawl-handgemaakt geweven sjaal-INTI Alpaca Sjaal Blue- Restwol-blauw-aqua_
NEW

INTI
Alpaca Sjaal Blue

49,95

De Alpaca Sjaal Blue van INTI Knitwear is een geweldige sjaal, in diverse blauw tinten. Gemaakt van prachtige kwaliteit diervriendelijke Baby Alpaca wol, wat je heerlijk warm houdt, zonder te kriebelen. Want Alpaca is hypo-allergeen. De sjaal is met de hand geweven in Ecuador, van super zachte Baby Alpaca wol. Deze wol komt van de eerste schering van de baby Alpaca’s en is daarmee het zachtst onder de wolsoorten. De sjaal is lekker lang (205cm) en normale breedte (25 cm) zodat de sjaal goed te dragen is om je nek.

De Alpaca Sjaal Blue is gemaakt van diverse restjes blauw kleurige wol, zodat deze sjaal extra duurzaam is. Extra fijn ook dat de sjaal daardoor bijna bij iedere kleur jas of trui combineert! Maar extra leuk is deze sjaal bij dezelfde gekleurde muts.

Brands:
INTI
Duurzame accessoires- INTI Crochet Alpaca Sjaal Multi- Inti Knitwear- Accessoires- INTI Crochet Multi- Crochet Alpaca Sjaal- Shawl diverse kleuren- restwol-eerlijk gemaakt-gebreid- handgemaakt-los__Duurzame Accessoires- INTI Crochet Alpaca Sjaal Multi- Inti Knitwear- Accessoires- INTI Crochet Multi- Crochet Alpaca Sjaal- Shawl diverse kleuren- restwol-eerlijk gemaakt-gebreid- handgemaakt-los1__
NEW

INTI
CROCHET Alpaca Sjaal Multi

44,95

De Crochet Alpaca Sjaal Multi van INTI Knitwear is een vrolijke sjaal. Gemaakt van prachtige kwaliteit diervriendelijke Baby Alpaca wol, wat je heerlijk warm houdt, zonder te kriebelen. Want Alpaca is hypo-allergeen. De sjaal is met de hand gebreid in Ecuador, van super zachte Baby Alpaca wol. Deze wol komt van de eerste schering van de baby Alpaca’s en is daarmee het zachtst onder de wolsoorten.

De sjaal is in een rechte steek gebreid en is lekker lang.  De Medellin Multi  is gemaakt van diverse restjes wol, zodat deze sjaal extra duurzaam is. Extra fijn ook dat de sjaal daardoor bijna bij iedere kleur jas of trui combineert! Maar extra leuk is deze sjaal bij dezelfde gekleurde muts.

Brands:
Duurzame Accessoires- INTI Knitwear- Accessoires- INTI Medellin Alpaca Muts Groen- INTI Medellin Hat- wollen muts met omslag- dames en heren-Olivia- Olijf Groen-eerlijk gemaakt-gebreid- handgemaakt-los__Duurzame Mode-INTI Knitwear-handwerk artelier-Peru_
NEW

INTI
MEDELLIN Alpaca Muts Groen

39,50

De Medellin Alpaca Muts Groen van INTI Knitwear is een fijne muts voor zowel heren als dames. Deze muts is gemaakt van prachtige kwaliteit diervriendelijke Baby Alpaca wol, wat je heerlijk warm houdt, zonder te kriebelen. Want Alpaca is hypo-allergeen. De muts is met de hand gebreid in Ecuador, van super zachte Baby Alpaca wol. Deze wol komt van de eerste schering van de baby Alpaca’s en is daarmee het zachtst onder de wolsoorten.

De muts is in een rechte steek gebreid en heeft een brede rand, die voor extra warmte zorgt. Of je kunt de muts recht dragen en dan zakt de punt iets om. Bij de rand zit een klein merk labletje van INTI, dat op beide draagmanieren zichtbaar blijft. Heb je groene ogen of ben je een herfstkleurig-type? Dan staat deze muts je waarschijnlijk echt geweldig!

Brands:
INTI
Duurzame Mode- INTI Knitwear- Accessoires- INTI Medellin Alpaca Muts Blauw- INTI Medellin Hat- wollen muts met omslag- dames en heren-Laguna- Blauw-eerlijk gemaakt-gebreid- handgemaakt-los__Duurzame Mode-INTI Knitwear-handwerk artelier-Peru_
NEW

INTI MEDELLIN Alpaca Muts Blauw

39,50

De Medellin Alpaca Muts Blauw van INTI Knitwear is een fijne muts voor zowel heren als dames. Deze muts is gemaakt van prachtige kwaliteit diervriendelijke Baby Alpaca wol, wat je heerlijk warm houdt, zonder te kriebelen. Want Alpaca is hypo-allergeen. De muts is met de hand gebreid in Ecuador, van super zachte Baby Alpaca wol. Deze wol komt van de eerste schering van de baby Alpaca’s en is daarmee het zachtst onder de wolsoorten.

De muts is in een rechte steek gebried en heeft een brede rand, die voor extra warmte zorgt. Of je kunt de muts recht dragen en dan zakt de punt iets om. Bij de rand zit een klein merk labletje van INTI, dat op beide draag manieren zichtbaar blijft. De Medellin Blauw is gemaakt van dezelfde wol als het Calabaza vest, en is eventueel een fijne combinatie als je comfortabel maar zonder jas even naar buiten loopt.

Brands:
INTI
Duurzame Mode- INTI Knitwear- Accessoires- INTI Medellin Alpaca Muts Multi- INTI Medellin Hat- wollen muts met omslag- dames en heren-Multi diverse kleuren-eerlijk gemaakt-gebreid- handgemaakt-los_Duurzame Mode- INTI Knitwear- Accessoires- INTI Medellin Alpaca Muts Multi- INTI Medellin Hat- wollen muts met omslag- dames en heren-Multi diverse kleuren-eerlijk gemaakt-gebreid- handgemaakt-model_
NEW

INTI MEDELLIN Alpaca Muts Multi

39,50

De Medellin Alpaca Muts Multi van INTI Knitwear is een vrolijke muts. Deze muts is gemaakt van prachtige kwaliteit diervriendelijke Baby Alpaca wol, wat je heerlijk warm houdt, zonder te kriebelen. Want Alpaca is hypo-allergeen. De muts is met de hand gebreid in Ecuador, van super zachte Baby Alpaca wol. Deze wol komt van de eerste schering van de baby Alpaca’s en is daarmee het zachtst onder de wolsoorten.

De muts is in een rechte steek gebreid en heeft een brede rand, die voor extra warmte zorgt. Of je kunt de muts recht dragen en dan zakt de punt iets om. Bij de rand zit een klein merk labletje van INTI, dat op beide draag manieren zichtbaar blijft. De Medellin Multi  is gemaakt van diverse restjes wol, zodat deze muts extra duurzaam is. Extra fijn ook dat de muts daardoor bijna bij iedere kleur jas of trui combineert!

Brands:
INTI
Duurzame Mode- Inti Knitwear- Accessoires- INTI Anan Hat Gris- INTI Anan Alpaca Muts Grijs- Muts met pompom-eerlijk gemaakt-gebreid- handgemaakt-dames mutsje-los_
NEW

INTI
ANAN Alpaca Muts Grijs

39,50

De Anan Alpaca Grijs Muts van INTI Knitwear is een must have deze winter. Deze muts is gemaakt van prachtige kwaliteit diervriendelijke Baby Alpaca wol, wat je heerlijk warm houdt, zonder te kriebelen. Want Alpaca is hypo-allergeen. De muts is in kabels gebreid en heeft een pompom bovenop voor een speels effect. Draag je de must recht, dan is ie iets langer en hangt de punt van de muts iets naar achyteren of op zij. Of je slaat de onderrand net even om, en dan zit de must net iets strakker bovenop je hoofd. Bij de rand zit een klein merk labletje van INTI, dat ook zichtbaar blijft als je de rand omslaat. De muts is met de hand gebreid in Ecuador, van super zachte Baby Alpaca wol. Deze wol komt van de eerste schering van de baby Alpaca’s en is daarmee het zachtst onder de wolsoorten.

Brands:
INTI
%
Duurzame kleding- INTI-Baby Alpaca wol- shawl- Anan Sjaal-v
NEW

INTI
ANAN Sjaal

99,95 79,95

De Anan sjaal van INTI Knitwear helpt je de winter door. Een fijne sjaal met een mooi kabel patroon erin. Omdat ANAN van baby Alpaca is gemaakt, kriebelt ze niet, en is ze hypo-allergeen. De shawl is met de hand gebreid in Ecuador, van super zachte Baby Alpaca wol. Deze wol komt van de eerste schering van de baby Alpaca’s en is daarmee het zachtst onder de wol soorten!

Brands:
INTI
Duurzame Mode- Inti Knitwear- Accessoires- INTI Anan Hat Caribe aqua blauw- INTI Anan Alpaca Muts Aqua -Muts met pompom-dames mutsje-eerlijk gemaakt-gebreid- handgemaakt-los_Duurzame Mode- Inti Knitwear- Accessoires- INTI Anan Hat Caribe aqua blauw- INTI Anan Alpaca Muts Aqua -Muts met pompom-dames mutsje-eerlijk gemaakt-gebreid- handgemaakt-model__
NEW

INTI
ANAN Alpaca Muts Aqua

39,50

De Anan Alpaca Acua Muts van INTI Knitwear is een heerlijke muts in het blauw-groen. Deze muts is gemaakt van prachtige kwaliteit diervriendelijke Baby Alpaca wol, wat je heerlijk warm houdt, zonder te kriebelen. Want Alpaca is hypo-allergeen. De muts is in kabels gebreid en heeft een pompom bovenop voor een speels effect. Draag je de must recht, dan is ie iets langer en hangt de punt van de muts iets naar achyteren of op zij. Of je slaat de onderrand net even om, en dan zit de must net iets strakker bovenop je hoofd. Bij de rand zit een klein merk labletje van INTI, dat ook zichtbaar blijft als je de rand omslaat. De muts is met de hand gebreid in Ecuador, van super zachte Baby Alpaca wol. Deze wol komt van de eerste schering van de baby Alpaca’s en is daarmee het zachtst onder de wolsoorten.

Brands:
INTI
Duurzame Mode- Inti Knitwear- Accessoires- INTI Anan Hat Ecru wit- INTI Anan Alpaca Muts Ecru- Muts met pompom-eerlijk gemaakt-gebreid- handgemaakt-dames mutsje-los1__Duurzame Mode- Inti Knitwear- Accessoires- INTI Anan Hat Ecru wit- Anan Alpaca Muts Ecru- Muts met pompom-eerlijk gemaakt-gebreid- handgemaakt-dames mutsje-model1__
NEW

INTI
ANAN Alpaca Muts Ecru

39,50

De Anan Alpaca Muts Ecru van INTI Knitwear is een heerlijke muts in het gebroken wit. Deze muts is gemaakt van prachtige kwaliteit diervriendelijke Baby Alpaca wol, wat je heerlijk warm houdt, zonder te kriebelen. Want Alpaca is hypo-allergeen. De muts is in kabels gebreid en heeft een pompom bovenop voor een speels effect. Draag je de must recht, dan is ie iets langer en hangt de punt van de muts iets naar achyteren of op zij. Of je slaat de onderrand net even om, en dan zit de must net iets strakker bovenop je hoofd. Bij de rand zit een klein merk labletje van INTI, dat ook zichtbaar blijft als je de rand omslaat. De muts is met de hand gebreid in Ecuador, van super zachte Baby Alpaca wol. Deze wol komt van de eerste schering van de baby Alpaca’s en is daarmee het zachtst onder de wolsoorten.

Brands:
INTI
Duurzame Mode- Inti Knitwear- Accessoires- INTI Anan Hat Black- INTI Anan Alpaca Muts Zwart- Muts met pompom-eerlijk gemaakt-gebreid- handgemaakt-dames mutsje-los2_
NEW

INTI ANAN Alpaca Muts Zwart

39,50

De Anan Alpaca Muts Zwart van INTI Knitwear is een must-have deze winter. Deze muts is gemaakt van prachtige kwaliteit diervriendelijke Baby Alpaca wol, wat je heerlijk warm houdt, zonder te kriebelen. Want Alpaca is hypo-allergeen. De muts is in kabels gebreid en heeft een pompom bovenop voor een speels effect. Draag je de must recht, dan is ie iets langer en hangt de punt van de muts iets naar achyteren of op zij. Of je slaat de onderrand net even om, en dan zit de must net iets strakker bovenop je hoofd. Bij de rand zit een klein merk labletje van INTI, dat ook zichtbaar blijft als je de rand omslaat. De muts is met de hand gebreid in Ecuador, van super zachte Baby Alpaca wol. Deze wol komt van de eerste schering van de baby Alpaca’s en is daarmee het zachtst onder de wolsoorten.

Brands:
INTI
Nature jiwe red wood armbanden set- rood- Sieraden4Life- S4L- Masai armbanden- fair trade gemaakt- op hout

Sieraden4Life
NATURE JIWE RED WOOD Armbanden set

12,95

Deze prachtige armbandenset bestaat uit vier losse armbanden gemaakt van verschillende natuurlijke materialen zoals hout, glaskralen, masaikralen en rode chipstones met mooie koperen kralen als details. De armbanden van deze set Nature Jiwe Red Wood armbanden set zijn ook los van elkaar te dragen. Jiwe = Swahili voor steen

Met de aankoop van deze armbandjes steun je moeders en hun kinderen in de grootste sloppenwijk van Kenia: Kibera. Dankzij het maken van sieraden verdienen de moeders een eerlijk salaris en kunnen zij de school van hun kinderen betalen.

Brands:
Sieraden4Life
Boho chic Kioo Red armbanden set- rode armbanden set- Sieraden4Life- S4L- Masai armbanden- fair trade gemaakt-losBoho chic Kioo Red armbanden set- rode armbanden set- Sieraden4Life- S4L- Masai armbanden- fair trade gemaakt-hout

Sieraden4Life
BOHO CHIC KIOO RED Armbanden set

16,95

Deze mooie Boho Chic Kioo Red Armbanden set in vurige rode kleurtonen geven elke outfit een prachtige boho chic uitstraling. Een uniek sieraad handgemaakt in Kenia. De grote glaskralen worden gemaakt in West-Afrika van verpulverd gerecyled glas in combinatie met poeder. Door de poeder krijgen deze glaskralen een matte/ frosted look. Elke glaskraal is uniek en geen een is exact het zelfde. Dat maakt deze armbanden ook zo mooi. Kioo = Swahili voor glas. De armbanden zijn ook los van elkaar te dragen of te combineren met andere armbanden. Handgemaakt in Kenia.

Brands:
Sieraden4Life
ABS-Fair trade sieraad- armbanden set- A Beautiful Story-Tropical Moonstone armbandenset met maansteen eldelstenen in aqua blauw grijs en creme wit kralen-losABS-Fair trade sieraad- armbanden set- A Beautiful Story-Tropical Labradorite armbandenset met labradoriet stenen in mint groen grijs en wit kralen-model

A Beautiful Story
TROPICAL Moonstone Armbanden set

39,95

Tropical Moonstone is een mooie armbanden-set van A Beautiful Story met een verhaal. Fair Trade gemaakt in Nepal. De set heeft 20 strengen, gedeeltelijk aan elkaar en een schuifslot van katoendraad. Maansteen symboliseert vrouwelijk wijsheid, bescherming en balans. Draag deze edelsteen en voel je veilig en beschermd bij elk nieuw avontuur.

Brands:
A Beautiful Story
ABS-Fair trade sieraad- armbanden set- A Beautiful Story-Tropical Black Onyx armbandenset met zwarte onyx eldelstenen in zwart grijs en creme wit kralen-losABS-Fair trade sieraad- armbanden set- A Beautiful Story-Tropical Black Onyx armbandenset met zwarte onyx eldelstenen in zwart grijs en creme wit kralen-detail

A Beautiful Story
TROPICAL Black Onyx Armbanden set

39,95

Tropical Black Onyx is een mooie armbanden-set van A Beautiful Story met een verhaal. Fair Trade gemaakt in Nepal. De set heeft 20 strengen, gedeeltelijk aan elkaar en een schuifslot van katoendraad. Zwarte Onyx edelsteen symboliseert concentratie en vastberadenheid.

Brands:
A Beautiful Story
Duurzame kleding- Thought- sbw3414-dutch houses bamboo B&W socks giftbox-open-Duurzame kleding- Thought- sbw3414-dutch houses bamboo B&W socks giftbox-sok4-

Thought
BAMBOO B&W SOCKS Giftbox

29,95

BAMBOO B&W SOCKS giftbox van THOUGHT is een doosje met 4 paar sokken met leuke prints in zwart, grijs en wit. De duurzame sokken zijn gemaakt van Bamboe, waardoor ze zacht, hypo-allergeen, anti-bacterieel, en lekker koel aanvoelen. De sokken hebben ieder een eigen patroon: Strepen, stippen, katoenbollen en grachtenpandjes. Deze sokken zijn eerlijk gemaakt en tevens vegan.

Brands:
Thought
Fair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set-Hapiness Indian Love- losFair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set-Hapiness Indian Love- hout

Sieraden4Life INDIAN LOVE Armbanden set

18,95

Indian Love is een armbandenset van 5 armbanden van masai kralen, een goud kleurige bedel en een kwastje. Door de vrolijke kleuren van koraalrood, turquoise, oranje, bruin en goud waan je je met deze armband direct in India. Super mooi als je er iets in een van deze kleuren bij draagt, maar ook bij een naturelle look staat dit ontzettend mooi. De armbanden zijn ook los van elkaar te dragen of te combineren met andere armbanden. Handgemaakt in Kenia.

Brands:
Sieraden4Life
Fair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set-marine- losFair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set-marine-verpakking

Sieraden4Life MARINE Armbanden set

18,95

Marine is een armbandenset van 5 armbanden van masai kralen, rode natuursteen, een blauwe kwast en een goud-kleurige bedel in de vorm van een veertje. Met deze armband maak je je marine-look compleet, maar is ook leuk voor Koningsdag De armbanden zijn ook los van elkaar te dragen of te combineren met andere armbanden. Handgemaakt in Kenia.

Brands:
Sieraden4Life
Fair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set- Classy B&W- losFair Trade sieraden- eerlijk gemaakt- masai kralen- Sieraden4Life- armbanden set- Classy B&W- detail

Sieraden4Life
CLASSY B&W Armbanden set

12,95

Classy B&W is een armbandenset van 5 masai armbanden in de kleuren zwart, wit en goud. De set is gemakkelijk overal bij te combineren. De armbanden zijn ook los van elkaar te dragen of te combineren met andere armbanden. Handgemaakt in Kenia.

Brands:
Sieraden4Life
%
MYOMY-MPB-My Paper Bag Portemonnee Rambler Black-voorMYOMY-MPB-My Paper Bag Portemonnee Rambler Black-inside

MYOMY
MY PAPER BAG Portemonnee Rambler Black

89,95 70,00

My Paper Bag Portemonnee Rambler Black is de Wallet die bij de Originele My Paper Bag hoort van het merk MYOMY. Dit model heeft dezelfde kartelrand aan de achterkant, diverse binnenvakken voor briefgeld, pasjes, een vakje met rits voor muntgeld. De portemonnee sluit rondom met een rits. Het MYOMY embleem is in het ecologische leer gestanst.

Brands:
MYOMY
Bohemian Fairtrade tassen- Grijs suède buideltasje met franjeBohemian fair trade tassen makers

Bohemian
Grijs suède Buideltasje met franje

98,95

Grijs suède buideltasje met franje. Een onwijs schattig duurzaam schoudertasje van Bohemian Fairtrade. Het tasje is gevoerd met katoen en heeft een lange verstelbare schouderriem, zodat je de tas over de schouder en crossbody kunt dragen: lekker handig!. Het formaat en de franjes maken het een blikvanger. Dit tasje is eerlijk en met de hand gemaakt in Guatemala. Het materiaal is lichtgrijs suede van rundleer en het tasje heeft een binnenvakje met rits om je sleutel achter te doen en sluit met een trekkoort. Ontwerp van Esther Krak. Bohemian Fairtrade doneert 10% van de opbrengst aan een scholenproject voor Maya kinderen in Guatemala, zodat zij naar school kunnen, en kans hebben op een betere toekomst.

Brands:
Bohemian Fairtrade
Bohemian Fairtrade tassen- Grijs suède festivaltasje met franjeBohemian Fair Trade tassen- Maya kinderen met schooltas

Bohemian Grijs suède festivaltasje met franje

69,95

Grijs suède festivaltasje met franje is een super leuk tasje van Bohemian Fairtrade. Dit tasje is gevoerd en heeft een lange verstelbare schouderriem, zodat je de tas over de schouder en crossbody kunt dragen. Het formaat en de franje, maken het een super leuk en praktisch tasje. Net genoeg ruimte voor je sleutels, je mobiel en wat kleine spulen en voor de rest lekker klein. Eerlijk en met de hand gemaakt in Guatemala. Het materiaal is lichtgrijs suede en het tasje sluit met een rits. Ontwerp van Esther Krak. Bohemian Fairtrade doneert 10% van de opbrengst aan een scholenproject voor Maya kinderen in Guatemala, zodat zij naar school kunnen, en kans hebben op een betere toekomst.

Brands:
Bohemian Fairtrade
Bohemian fair trade tassen- Suède kleptas met pauwenveerBohemian fair trade tassen- Suede kleptas met pauwenveer grijs-model

Bohemian
Suède kleptas met pauwenveer

139,95

Suède kleptas met pauwenveer. Een schoudertas die met de hand is gemaakt van lichtgrijs rundleer-suède. De leuke fanjes en de uitgesneden pauwenveer-vorm maken dit tasje tot een super leuk boho tasje, waar je rustig mee naar het festival kunt of gewoon de stad in. De tas is geheel van dubbel suède uitgevoerd, waardoor hij extra stevig is en mooi in vorm blijft. De tas combineert met veel outfits en alles (ook een klein flesje) kan erin. Bohemian Fairtrade doneert 10% van de opbrengst aan een scholenproject voor Maya kinderen in Guatemala, zodat zij naar school kunnen, en kans hebben op een betere toekomst.

Brands:
Bohemian Fairtrade
Fair trade sieraad- armband- A Beautiful Story-Superwrap Black Onyx gold braceletABS-stone_blackonyx

A Beautiful Story
SUPERWRAP Black Onyx- Armband

59,95

Superwrap Black Onyx is een armband van A Beautiful Story die je vijf keer om kan wikkelen. Het bestaat uit verschillende patronen en is gemaakt met glaskralen, gefacetteerde goudkleurige messing kralen, Zwarte Onyx stukjes edelsteen en een grote Zwarte Onyx-edelsteen.

Brands:
A Beautiful Story
Fair trade sieraad- armband- A Beautiful Story-Blossom Black Onyx-s braceletABS- Black Onyx_Goud-Model

A Beautiful Story
BLOSSOM BLACK ONYX Armband

19,95

Blossom Black Onyx van A Beautiful story is een super mooi sieraad. Deze Blossom serie is een set van 5 armbandjes, met 1 eenvoudige sluiting. Door het stevige schuifsysteem van de sluiting, sluit de armband mooi aan om iedere maat pols. En de kleur stelling is mooi geschakeerd en past bij diverse outfits.

Brands:
A Beautiful Story
Fair trade sieraad- armband- A Beautiful Story-Nirmala Black Onyx gold braceletABS-stone_blackonyx

A Beautiful Story
NIRMALA Black Onyx – Armband

34,95

Nirmala Black Onyx is een armband met zeven strengen van A Beautiful Story. De armband bestaat uit een combinatie van gekleurde glaskralen en vergulde kralen, geregen op elastiek. Ze worden samengehouden door een handgemaakte ring met daaraan een Black Onyx edelsteen.

Brands:
A Beautiful Story
Fair trade sieraad- armband- A Beautiful Story-Celebrate Rose Quartz silver braceletABS-stone_rose quartz

A Beautiful Story
CELEBRATE Rose Quartz- Armband

19,95

CELEBRATE Rose Quartz van A Beautiful Story is een elastieken armband van gefaceteerde messing kralen met een Rozenkwarts edelsteen.

 • Celebrate Rose Quarts: BL20189.
 • Kleur: zacht roze met zilver.
 • Materiaal: kraaltjes van glas, verzilverd messing en facet geslepen edelstenen.
 • Grotere centrale natuursteen Rozenkwarts.
 • Betekenis: De Rozenkwarts edelsteen helpt van jezelf te houden, liefde te verspreiden en brengt harmonie.
 • Gebruik: Draag deze edelsteen om de beste versie van jezelf te worden.
 • Ritueel: Plaats de steen in je linker hand om de energie van deze steen te gebruiken.
 • Wordt verstuurd in een mooi juwelen doosje.
Brands:
A Beautiful Story
Bohemian Fairtrade- beige leren A5 tas met klep

Bohemian
Beige leren A5 tas met klep

99,95

Beige leren A5 tas met klep. Stoere schoudertas van rundleer met een klep die sluit met een lusje en een brede verstelbare schouderband. Deze duurzame tas is van Bohemnian Fairtrade en wordt met de hand gemaakt in Guatemala.  Doordat de huid van ieder dier varieert, is elke tas uniek. Deze duurzame tas kan als schoudertas of crossover worden gedragen. De tas is niet gevoerd en heeft geen binnenvakken. Dit model is ook verkrijgbaar in A5 formaat en in de kleur grijs. Bohemian Fairtrade doneert 10% van de opbrengst aan een scholenproject voor Maya kinderen in Guatemala, zodat zij naar school kunnen, en kans hebben op een betere toekomst.

Brands:
Bohemian Fairtrade
Bohemian Fairtrade-Beige leren A4 tas met klep

Bohemian
Beige leren A4 tas met klep

139,95

Beige leren A4 tas met klep. Stoere schoudertas van rundleer met een klep die vastzit met een lusje en een brede verstelbare schouderband. Deze duurzame tas kan als schoudertas of crossover worden gedragen. Doordat de tas handgemaakt is en iedere runderhuid iets varieert, is elke tas uniek. De tas is verder niet gevoerd en heeft geen binnenvakjes. Dit model is ook verkrijgbaar in A5 formaat en in de kleur grijs. Bohemian Fairtrade doneert 10% van de opbrengst aan een scholenproject voor Maya kinderen in Guatemala, zodat zij naar school kunnen, en kans hebben op een betere toekomst.

Brands:
Bohemian Fairtrade
Bohemian fairtrade-Grijze leren A4 tas met klepBohemian fair trade tassen makers

Bohemian
Grijze leren A4 tas met klep

139,95

Grijze leren A4 tas met klep. Stoere schoudertas van rundleer met een klep die vast zit met een lusje en een brede verstelbare schouderband. Deze duurzame schoudertas kan als schoudertas of crossover worden gedragen. De tassen zijn allemal handgemaakt en doordat het leer iets kan varieren, is elke tas uniek. De tas is niet gevoerd en heeft geen binnenvakken. Dit model is ook verkrijgbaar in A5 formaat, eventueel met koeienhuiden klep en in de kleur beige. BBohemian Fairtrade doneert 10% van de opbrengst aan een scholenproject voor Maya kinderen in Guatemala, zodat zij naar school kunnen, en kans hebben op een betere toekomst.

Brands:
Bohemian Fairtrade
Bohemian Fairtrade- Grijze leren A5 tas met klepBohemian Fair Trade tassen- Maya kinderen met schooltas

Bohemian
Grijze leren A5 tas met klep

99,95

Grijze leren A5 tas met klep. Stoere schoudertas van rundleer met een klep die vast zit met een lusje en een brede verstelbare schouderband. Deze duurzame tas kan als schoudertas of crossover worden gedragen. elke tas is handgemaakt en doordat de huid van ieder dier varieert, is elke tas uniek. De tas is niet gevoerd en heeft geen binnenvakken. Dit model is ook verkrijgbaar in A5 formaat en in de kleur bruin. Bohemian Fairtrade doneert 10% van de opbrengst aan een scholenproject voor Maya kinderen in Guatemala, zodat zij naar school kunnen, en kans hebben op een betere toekomst.

Brands:
Bohemian Fairtrade
Bohemian Fairtrade- Grijze leren A5 tas met klep van koeienhuidLeren A5 tas met klep van koeienhuid grijs met model

Bohemian
Grijze leren A5 tas met klep van koeienhuid

89,19

Grijze leren A5 tas met klep van koeienhuid. Stoere schoudertas van rundleer met een klep van koeienhuid en een brede verstelbare schouderband. Deze duurzame tas kan als schoudertas of crossover worden gedragen. Handgemaakt en doordat de print van de koeienhuid varieert, is elke tas uniek. De tas is niet gevoerd en heeft geen binnenvakken. Dit model is ook verkrijgbaar in A4 formaat en in geheel leer in de kleuren beige en grijs. Bohemian Fairtrade doneert 10% van de opbrengst aan een scholenproject voor Maya kinderen in Guatemala, zodat zij naar school kunnen, en kans hebben op een betere toekomst.

Brands:
Bohemian Fairtrade
Bohemian Fairtrade- Grijze leren A4 tas met klep van koeienhuidLeren A4 tas met klep van koeienhuid grijs met model

Bohemian
Grijze leren A4 tas met klep van koeienhuid

123,49

Grijze leren A4 tas met klep van koeienhuid. Stoere schoudertas van rundleer met een klep die vast zit met een lusje en een brede verstelbare schouderband. Deze duurzame tas kan alls schoudertas of crossover worden gedragen. Handgemaakt en doordat de print van de koeienhuid varieert, is elke tas uniek. De tas is niet gevoerd en heeft geen binnen zakken. Dit model is ook verkrijgbaar in A5 formaat en in geheel leer in de kleuren grijs en beige. Bohemian Fairtrade doneert 10% van de opbrengst aan een scholenproject voor Maya kinderen in Guatemala, zodat zij naar school kunnen, en kans hebben op een betere toekomst.

Brands:
Bohemian Fairtrade
Bohemian fair trade- Bruine leren A4 tas met klep van koeienhuidBohemian fairtrade- Leren A4 tas met klep van koeienhuid-producent

Bohemian
Bruine leren A4 tas met klep van koeienhuid

123,49

Bruine leren A4 tas met klep van koeienhuid. Stoere schoudertas van rundleer met een klep de vast zit met een lusje en een brede verstelbare schouderband. Dit A4 formaat kan gedragen worden als schoudertas of crossover worden gedragen. Handgemaakt en doordat de print van de koeienhuid varieert, is elke tas uniek. Dit model is ook verkrijgbaar in A5 formaat en met huid in de kleur grijs, maar ook zonder koeienhuiden klep in de kleuren grijs en beige. Bohemian Fairtrade doneert 10% van de opbrengst aan een scholenproject voor Maya kinderen in Guatemala, zodat zij naar school kunnen, en kans hebben op een betere toekomst.

Brands:
Bohemian Fairtrade
Duurzame kleding- Alpaca wol- Rosa ecru alpaca col -handgebreid- ecru gebroken wit- eerlijk gemaakt-Zazu Amsterdam-lv

ZAZU
ECRU Alpaca Col

59,95

Ecru alpaca col. Duurzame ronde sjaal van het merk Zazu Amsterdam. Col-sjaal die je 1 keer om je nek heen draagt: lekker makkelijk! Gebreid in Ecuador door breisters die een eerlijk loon krijgen (5 keer meer dan normaal) en hun werk goed kunnen combineren met het opvoeden van hun (klein)- kinderen. Alpaca wol is super duurzaam omdat de dieren vrij rond lopen, mulesing-vrij zijn en de wol lang mee gaat. Alpaca kan je ook goed dragen als het iets warmer is, omdat de holle vezel goed hydrateert. Heerlijk dus als je ‘s avonds op het terras zit of in de winter voor buiten.

Brands:
ZAZU Amsterdam
Duurzame kleding- Alpaca wol- Rosa grey alpaca col -handgebreid- donker grijs- eerlijk gemaakt-Zazu Amsterdam-lvDuurzame kleding- Alpaca wol- Rosa grey alpaca col-handgebreid- donker grijs- eerlijk gemaakt-Zazu Amsterdam-model

ZAZU
GREY Alpaca Col

59,95

Grey alpaca col is een duurzame ronde sjaal van het merk Zazu Amsterdam. Col-sjaal die je 1 keer om je nek heen draagt: lekker makkelijk! Gebreid in Ecuador door breisters die een eerlijk loon krijgen (5 keer meer dan normaal) en hun werk goed kunnen combineren met het opvoeden van hun (klein)- kinderen. Alpaca wol is super duurzaam omdat de dieren vrij rond lopen, mulesing-vrij zijn en de wol lang mee gaat. Alpaca kan je ook goed dragen als het iets warmer is, omdat de holle vezel goed hydrateert. Heerlijk dus als je ‘s avonds op het terras zit of in de winter voor buiten.

Brands:
ZAZU Amsterdam
Duurzame kleding- Alpaca wol- Musgo alpaca sjaal -handgebreid- olijf groen- eerlijk gemaakt-Zazu Amsterdam-lvDuurzame kleding- Alpaca wol- Musgo grote sjaal -handgebreid- olijf groen- eerlijk gemaakt-Zazu Amsterdam-model

ZAZU
MUSGO Alpaca sjaal

119,95

Musgo alpaca sjaal is een duurzame omslagdoek van het merk Zazu Amsterdam. ZGemaakt van ene mix van alpaca met Merinowol: superzacht en kriebelt dus niet. Zeer groot formaat, zodat je hem lekker om je heen kunt slaan. Eerder een omslagdoek dus! Gebreid in Ecuador door breisters die een eerlijk loon krijgen (5 keer meer dan normaal) en hun werk goed kunnen combineren met het opvoeden van hun (klein)- kinderen. Alpaca wol is super duurzaam omdat de dieren vrij rond lopen, mulesing-vrij zijn en de wol lang mee gaat. Alpaca kan je ook goed dragen als het iets warmer is, omdat de holle vezel goed hydrateert. Heerlijk dus als je ‘s avonds op het terras zit of in de winter voor buiten.

Brands:
ZAZU Amsterdam
Fair Trade sieraad- Armband- A Beautiful Story- ABS- Nirmala smokey quarts silver bracelet- bl22079-lvABS-stone_smokey_1

A Beautiful Story
NIRMALA Smokey Quartz – Armband

34,95

Nirmala Smokey Quartz van A Beautiful story is een mooie armband in groen en wit. De Nirmala is een streng van 7 armbandjes, bijeen gehouden door een verzilverde ring met een Rookkwarts edelsteen eraan. De kralen zijn van glas en verzilverd. De armband is eerlijk gemaakt door vrouwen in Nepal zodat ze een eerlijk loon verdienen.

Brands:
A Beautiful Story
nirmala blue agate- ABSNirmala- Blauwe agaat- model

A Beautiful Story
NIRMALA Blue Agate- Armband

34,95

Nirmala Blue Agate van A Beautiful story is een mooie armband in blauw/grijs. De Nirmala is een streng van 7 armbandjes, bijeen gehouden door een verzilverde ring met een Blauwe Agaat edelsteen eraan. De kralen zijn van glas en verzilverd. De armband is eerlijk gemaakt door vrouwen in Nepal zodat ze een eerlijk loon verdienen.

Brands:
A Beautiful Story