Passen

Passen bij Fair e-Good

Zie je iets leuks, maar weet je niet of het past? Wij helpen je! Een kledingstuk dat namelijk niet goed past, draag je minder vaak, en dat is zeker niet duurzaam. Of als je het terug stuurt en de post sleept een pakketje heen en weer, draagt ook niet bij aan het milieu. Daarom vinden we het bij FAIR e-GOOD super belangrijk, dat we je helpen bij het kiezen van de juiste maat! Dit doen we op de volgende manieren:

Tot in detail

Bij ieder kledingstuk hebben met veel zorg de product omschrijving en foto’s geselecteerd. We beschrijven het product tot in detail: hoe hoog is die kraag, hoe valt de stof, hoe is de mouw afgewerkt, enz. Ook passen we ieder product zelf en vermelden dan of de maat (volgens ons) groot of klein uitvalt. Daarnaast laten we goede foto’s zien, vrijstaand, of op model en het liefst beide. Vooral de model-foto’s bieden vaak houvast. Bij de product details staat namelijk hoe lang het model is en welke maat ze draagt. Dit is vaak een goede referentie.

Kledingdetails maken het verschil!
Meten is weten!

Meten is weten

Wij hebben al onze producten zelf opgemeten, iedere maat van ieder product. Deze afmetingen kan je bij “maatvoering” vinden bij de productdetails. Als je deze afmetingen vergelijkt met je eigen lichaam, kan je makkelijk bepalen welke maat je moet bestellen. En als er ergens stretch in zit, dan hebben we de maat zonder oprekking opgemeten. Er staat dan een * voor de afmeting, zodat je weet dat je kledingstuk nog wat stretcht, of dat er elastiek in zit.

Kom kijken, voelen en passen in Haarlem

Wil je toch echt even passen?
Kom dan langs in Haarlem!

FAIR e-GOOD zit momenteel in de concept store RAAKS HALLE, Drossestraat 2, 2011 XW te Haarlem. Om de hoek bij parkeergarage Raaks, de Jopenkerk en de de Pathé. een leuk omgeving dus als je in de buurt bent en gezellig even wilt winkelen.

De Raaks Halle is 6 dagen in de week geopend om te komen kijken, voelen en passen. Als je iets wilt kopen, kan je het direct meenemen of je bestelt het ter plekke online en het wordt de volgende dag bij je thuisbezorgd. Makkelijk toch?

Fair e-Good, kleding party thuis.

Kledingparty bij je thuis

Woon je niet in de buurt? En ken je wel wat mensen die deze kleding ook interessant zouden vinden? Dan kunnen we een kledingparty organiseren. Gewoon lekker bij je thuis, samen met je vriendinnen of collega’s. We vertellen dan waarom deze merken en materialen zo bijzonder zijn. En je kunt uitgebreid kijken, voelen, passen en combineren. Glaasje wijn en een hapje erbij, en het wordt een super leuke avond of middag! Neem gerust contact met ons op als je hier interesse in hebt.