Over FAIR e-GOOD

Over FAIR e-GOOD: duurzame fashion webshop

Bij FAIR e-GOOD vind je stijlvolle, betaalbare, en duurzame mode: FAIR, ECO en VEGAN fashion. Duurzame kleding die eerlijk is gemaakt, met biologische materialen, en/of met respect voor dierenwelzijn. Zo kan je dus met een gerust hart sustainable fashion kopen.  Je ziet er niet alleen goed uit, je voelt je goed, en doet ook nog eens goed!

Vragen: laat het ons weten!

De merken en producten zijn weloverwogen geselecteerd. Ook de informatie over de producten en duurzaamheid is met veel zorg samengesteld. Veel informatie kan je vinden bij de productdetails: merk, materialen, duurzaamheid, maatvoering, en wasadvies. Algemene informatie vind je onderaan bij elke pagina. Bij klantenservice staat informatie over bestellen, bezorgen en retourneren. Bij duurzaamheid kan je achtergrond informatie vinden over de materialen, merken, keurmerken, en organisaties. Heb je toch een vraag of wil je een afspraak maken? Of wil je meer weten over FAIR e-GOOD? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Veel goeds bij FAIR e-GOOD

  • FAIR, ECO & VEGAN fashion
  • Eenvoudig de juiste maat kiezen
  • Gratis verzenden vanaf €50 (anders €4,95)
  • Ook voor kledingparty’s bij jou thuis

Hoe kies je de juiste maat?

Zie je iets leuks, maar weet je niet of het past? Daar hebben we de volgende oplossingen voor.

  1. Wij hebben al onze producten zelf opgemeten, iedere maat van ieder product. Deze afmetingen kan je bij “maatvoering” vinden bij de productdetails. Als je deze afmetingen vergelijkt met je eigen lichaam, kan je gemakkelijk bepalen welke maat je moet bestellen.
  2. Wil je toch de kleding even passen? Maak dan een afspraak om bij ons in Haarlem langs te komen.
  3. Wij kunnen ook met de collectie bij jou langskomen! Nodig je vriendinnen uit en we maken er samen een gezellig Fair Fashion feestje van.

Goede merken

FAIR e-GOOD verkoopt alleen maar duurzame kledingmerken. Merken die én mooie, stijlvolle items ontwerpen, én dat op een duurzame manier doen: Fairtrade gemaakt en/of van duurzame materialen. Het zijn stuk voor stuk bijzondere merken, met ieder een mooi verhaal. Ze willen de kledingindustrie veranderen en doen dat op een positieve manier door te laten zien hoe het ook kan. Bij deze merken staat sustainability centraal en is het de basis van hun positionering. Duurzaamheid is bij hun dus geen marketing verhaaltje. In onze collectie vind je zowel Nederlandse en buitenlandse merken. Lees hier meer over onze selectie van duurzame fashion merken.

Goede materialen

Duurzaamheid is een kernwaarde bij FAIR e-GOOD. We geloven dat we anders met de mensen en onze planeet om moeten gaan; dat we er zuiniger op moeten zijn en meer respect voor onze aarde (zouden) moeten hebben. Materialen die bij deze filosofie passen zijn biologische katoen, tencel, bamboe, diervriendelijke wol en linnen. Maar ook van hennep en houtpulp wordt kleding gemaakt die duurzamer is. En ecologisch leer wordt bijvoorbeeld gelooid zonder chroom. Lees hier meer over deze innovatieve duurzame materialen.

Mijn verhaal

De vrouw achter FAIR e-GOOD ben ik, Miranda Kuiper. Ik heb hiervoor 15 jaar bij Heineken gewerkt. Ik vond het geweldig om brouwerijen over de hele wereld te verbeteren, de sales operatie in Nederland te managen, en complexe innovaties te ontwikkelen. Maar er bleef toch iets kriebelen. Een eigen bedrijf. Maar dan wel eentje die de wereld ook een beetje mooier en beter maakt. Waar People en Planet net zo belangrijk zijn als Profit. En natuurlijk in de kleding, want de kunst van kleding maken kreeg ik al jong van mijn moeder mee. De combinatie van mijn dromen, passie en ervaring komen allemaal samen in FAIR e-GOOD, het bedrijf wat ik eind 2017 ben gestart  Met veel aandacht, passie en plezier run ik nu FAIR e-GOOD. Ik hoop dat ik je kan verrassen en ook jou kan laten stralen in stijlvolle duurzame mode.

Goodies via nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe merken? Van mooie duurzame items die we toevoegen aan de collectie? Meer weten over FAIR e-GOOD? Of ben je geïnteresseerd (geraakt) in de duurzame kleding in het algemeen? Of wil je een ” sneak preview” hebben van onze SALE? Allemaal goede redenen om je dan aan te melden voor de FAIR e-GOOD nieuwsbrief.  We houden je eens per twee maanden op de hoogte van de onze activiteiten, nieuwe collecties, mooie merken, hippe trends en leuke evenementen. En je krijgt kortingscodes voor speciale acties. Altijd goed toch?!